Ψηλοτάκουνα, η λέξη που μιλάει στη καρδιά όλων των γυναικών!!Σίγουρα ξέρουμε πως ένα outfit δείχνει με μια γόβα. Κολακεύουν τη σιλουέτα μας, τη κάνουν να δείχνει πιο λεπτή και το outfit φαίνεται αλλιώς. Πολλές όμως όταν πάμε να τα φορέσουμε για την έξοδο μας και νιώθουμε να μας στενεύουν. Έτσι λοιπόν αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει; μήπως διαλέξαμε ένα νούμερο ποιο μικρό; Γιατί πολλές φορές συμβαίνει ενώ μας εφαρμόζει καλά στο πόδι να μας στενεύει και το μεγαλύτερο όταν περπατάμε να μας βγαίνει.Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι όλα τα παπούτσια , κυρίως τα ψηλοτάκουνα στενεύουν στην αρχή , μέχρι να πάρουν τη φόρμα του ποδιού μας.

Γιαυτό βρήκα και σου συγκέντρωσα μερικά tips που θα σε διευκολύνουν με κάθε καινούργιο ζευγάρι. Έτσι θα φοράς άνετα τα καινούργια παπούτσια και ίσως υπάρχει κάποιο ζευγάρι στη παπουτσοθήκη που δε το φοράς γιαυτό το λόγο . Οπότε ήρθε η ώρα να τα φορέσεις

FOLLOW US ON INSTAGRAM @MARYSMODE.GR

Tips για να κάνετε άνετα τα καινούργια σας ψηλοτάκουνα:

  • Πριν τα φορέσεις για να βγεις , καλό θα ήταν να τα φορέσεις μέσα στο σπίτι , να περπατήσεις για να αρχίσουν να παίρνουν τη φόρμα του ποδιού σου. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα , μπορείς να τα βάλεις με μια χοντρή κάλτσα.
  • Τη πρώτη φορά που θα τα βάλεις να είναι για λίγη ώρα και να μην έχει πολύ ορθοστασία ή περπάτημα γιατί μπορεί και να σε χτυπήσουν.
  • Χρησιμοποίησε κόκαλο για το πίσω μέρος του παπουτσιού προσπαθώντας να ανοίξετε εκεί που σας στενεύουν.
  • Φορώντας τις χοντρές κάλτσες , πάρε το πιστολάκι μαλλιών και θερμαίνεις λυγίζοντας τα δάχτυλα και τις πατούσες για να ανοίξεις τα σημεία που σε στενεύουν.
  • Πάρε φύλλα εφημερίδας , βρέξε τα λίγο και γέμισε τα παπούτσια. Πρόσεξε να μην έχει πολύ νερό γιατί η σόλα μπορεί να χαλάσει.
  • Αν τίποτα από τα παραπάνω δε σε βοήθησε , τότε μπορείς να επισκεφτείς έναν επιδιορθωτή παπουτσιών, έχει ιδικό καλαπόδι που θα σας τα κάνει πιο άνετα.

Διάβασε επίσης: Blazer dress: Για τις πιο stylish εμφανίσεις του χειμώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here