Στυλ και καραντίνα:Μένουμε σπίτι ,μένουμε στυλάτες Διανύουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά και η διαθεσή σου ίσως δεν είναι καλύτερη. Μένουμε σπίτι , μένουμε ασφαλείς χωρίς όμως να παραμελούμε τον εαυτό μας. Στυλ και καραντίνα λοιπόν! Σήκω το πρωί , βγάλε τις πιτζάμες , ντύσου , βάψου , φτιάξε τα μαλλιά σου … θα μου πεις ποιος ο λόγος , ποιος θα με δει; Φίλη μου είναι πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία σου , έτσι δεν αφήνεις τον εαυτό σου να σε πάρει από κάτω. Στη προηγούμενη καραντίνα κι εγώ είχα αφήσει τον εαυτό μου ,δεν ήθελα να κάνω τίποτα έμενα με τις πιτζάμες και αφηνόμουνα. Είμαστε στη 4η μέρα καραντίνας και κάθε πρωί σηκώνομαι βάζω άλλα ρούχα βάφομαι λίγο και όντως αυτό με χει βοηθήσει πάρα πολύ ! Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες που μπορείς να φοράς μέσα στο σπίτι να είσαι άνετη αλλά και στυλάτη.

Στυλ και καραντίνα: Μένουμε σπίτι ,μένουμε στυλάτες !!

Μια πολύ ωραία επιλογή είναι η φόρμα, είναι άνετη και σίγουρα πολύ ζεστή.

Φόρεσε το αγαπημένο σου κολάν ή τζιν μέ ενα χουχουλιάρικο πουλόβερ.

Ακόμα και φόρεμα μπορείς να βάλεις ,όπως ένα πλεκτό μπλουζοφόρεμα αρκεί να νιώθεις εσύ όμορφα και άνετα.

Να φοράς ότι σε κανει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και μη σκέφτεσαι σιγά ποιος θα σε δει! Φτιάξου ακόμα και για μια instagram φωτογραφία όλα αυτά θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα μέσα σε όλο αυτό που περνάμε.

Τα ρούχα θα τα βρεις στη σελίδα του mary’s mode boutique στο instagram & facebook . Eιμαι στη διάθεσή σου να μου στείλεις μήνυμα για τα ρούχα , να παραγγείλεις ότι θέλεις και φυσικά με χαρά να σου πω και στυλιστικές συμβουλές πως να τα συνδιάσεις !

Ξέχασα να σου πω ότι θα βλέπεις πολύ συχνά άρθρα μόδας ώστε να τα διαβάζεις και να σου φτιάχνει η διάθεση μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι βειώνουμε. Μένουμε σπίτι μένουμε υγειής!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here