Ώρες ατελείωτες έχω κάτσει μπροστά από τον καθρέφτη προσπαθώντας να πετύχω το μακιγιάζ όπως το βλέπω στα περιοδικά που κάνουν οι επαγγελματίες. Μάταια όμως, ποτέ δε κατάφερνα ούτε στο λίγο. Έτσι μια μέρα χαζεύοντας στο youtube βλέπω το βιντεάκι με τον τίτλο «πως να βαφτώ με απλό τρόπο σαν επαγγελματίας make up artist» από τη Φωτεινή Δροσιά.

Μπαίνω από περιέργεια στην αρχή και λέω σιγά μην είναι εύκολα..κι όμως ήταν πολύ κατατοπιστική και όντως δείχνει ένα πολύ ωραίο μακιγιάζ που φαίνεται επαγγελματικό πολύ απλά. Ακόμα κι εγώ η άσχετη τα κατάφερα!

Παρακολουθείστε το βιντεάκι και είμαι σίγουρη πως κι εσείς θα τα καταφέρετε!
https://www.youtube.com/watch?v=18UQWKK6Oqo

Η φωτεινή μας λέει λίγα λόγια για κείνη και πως ξεκίνησε το κανάλι της!

Με λένε Δροσιά Φωτεινή. Είμαι από Θεσσαλονίκη. Το μακιγιάζ το αγαπώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μ’άρεσε να πειραματίζομαι να ψάχνομαι γενικότερα πάνω στο μακιγιάζ. Είμαι αυτοδίδακτη (έχω κάνει κάτι σεμηνάρια  που εμένα δε μου έμαθαν τίποτα που δε γνώριζα). Το κανάλι το ξεκίνησα από τον Απρίλιο του 2018. Το έκανα καθαρά σαν ψυχοθεραπεία. Δεν ήξερα αν θα αρέσει ή όχι..απλώς είναι το χόμπι μου, η ξεκούραση μου! Μ’αρέσει πολύ όλο αυτό να ανεβαίνει το βιντεάκι και μετά να ανταλλάζουμε απόψεις με τις υπόλοιπες γυναίκες από κάτω στα σχόλια. Τρελαίνομαι να αγοράζω προϊόντα και να τα δοκιμάζω.

Ακολουθήστε την όλες για περισσότερο μακιγιάζ!

Facebook:https://www.facebook.com/drosiaf
YoutubeChannel:https://www.youtube.com/channel/UCvxpolthME7NP9Am3K3XTkA
Instagram: https://www.instagram.com/fotini_drosia/?hl=el

Για να ενημερώνεστε συνεχώς για τα νέα μου άρθα και να είστε πάντα στη μόδα!
Κάντε like στη σελίδα μου στο facebook  https://www.facebook.com/marygkimage/
Follow my instagram  https://www.instagram.com/marygk.blogspot.gr_/?hl=el

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here