Για ποιο λόγο, πρέπει να βάζεις κονσίλερ στα χείλια σου… Όλοι ξέρουμε πώς το κονσίλερ το βάζουμε κάτω από τα μάτια μας, για να φωτίσουμε την περιοχή ή να καλύψουμε μαύρους κύκλους.  Γι΄αυτό τον λόγο το αγαπάμε κιόλας.

Το ήξερες όμως ότι πρέπει να το τοποθετείς και στα χείλια σου;

Σου έχει συμβεί ποτέ να αγοράσεις ένα κραγιόν σε ένα κατάστημα , να το δοκιμάζεις στο χέρι (όπως κάνουμε όλες) , αλλά μετά όταν το δοκιμάζεις στα χείλια σου στο σπίτι, να μην σου φαίνεται το ίδιο;

Να γιατί λοιπόν, θα πρέπει πρώτα να βάλεις το κονσίλερ.!  Πρέπει λοιπόν να αποχρωματίσουμε τα χείλια μας με το κονσίλερ, για δύο λόγους:

FOLLOW US ON INSTAGRAM @MARYSMODE.GR

  1. 1. Να κάνουμε το χρώμα του κραγιόν να φαίνεται ΠΙΟ έντονο και
  2. 2. Να δείχνει το χρώμα ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το αγοράσαμε.

΄Ετσι πολύ απλά, το κονσίλερ μας έχει και αυτή την χρήση!

Αγαπάμε κονσίλερ!!!

Διάβασε επίσης:Body Shimmers. Τα αγαπάμε γιατί……

Βρείτε την Έλενα εδώ!

Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο για εκτύπωση Mary’s Mode 2020
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις στη βιομηχανία τη μόδας μέχρι το 2021
Η αγάπη μου για το μακιγιάζ κρατάει χρόνια. Από πολύ μικρή θυμάμαι τον εαυτό μου να πειραματίζομαι με σκιές και κραγιόν. Καθώς μεγάλωνα, το όνειρο μου έπαιρνε μορφή. Πλέον, μετά από 12 χρόνια στο χώρο, γνωρίζω πολύ καλά τις τεχνικές του μακιγιάζ, καθώς και τα κατάλληλα προϊόντα. Πολλές νύφες, ή απλώς γυναίκες που έχουν κάποιο σημαντικό event, με εμπιστεύονται. Η εμπιστοσύνη τους, με εμπνέει για να προχωρήσω κ να δημιουργήσω έναν "καμβά " πάνω στο πρόσωπο τους Έχω τελειώσει Ιδιωτικό ΙΕΚ επαγγελματικού Μακιγιάζ και έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με νέες τεχνικές, τάσεις και προϊόντα. Επίσης έχω εργαστεί σε L'Oréal και Maybelline, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here