Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το bachelorette party στη παραλία το καλοκαίρι. Οι ρυθμοί είναι χαλαροί , τα πάντα είναι εύκολα και η διάθεση η καλύτερη γιατί παντρεύεις τη κολλητή  και το bachlelorette στη παραλία. Θάλασσα παραλία ,κοκτέιλ τι καλύτερο!

Bachelorette bride beach party : Τι να φορέσω;

Σκέφτεσαι είναι το πάρτι της κολλητής πρέπει να φορέσω κάτι καλό να τη τιμήσω απ’ την άλλη όμως είναι και παραλία ..και κάπως έτσι μπερδεύεσαι φυσάς ξεφυσάς . Σαν κλασσική γυναίκα πας στα μαγαζιά χωρίς να ξέρεις τι θες να φορέσεις.

Λες στις πωλήτριες τη περίσταση, σου δείχνουν αλλά εσένα δε σ’ αρέσει τίποτα .Φεύγεις απογοητευμένη πιστεύοντας πως δε θα βρεις κάτι κατάλληλο για τη περίσταση.

Ηρέμησε, πριν αγοράσεις και ξοδέψεις σκέψου.

Εγώ θα στα κάνω ποιο εύκολα σου χω αμέσως τη λύση. Αντί να ψάχνεις κάτι εντυπωσιακό να φορέσεις με το μαγιό σου σκέψου τα ποιο μοδάτα μπλουζάκια για αυτή τη περίσταση.

Τι αναρωτιέσαι ποια; Δε ξέρεις; Ε ήρθε η ώρα να τα μάθεις bachellorete οργανώνεται δε πρέπει να λείπουν.

Υπάρχουν μπλουζάκια στην αγορά που γράφουν πάνω «I am getting married” “Bride ’s drinking team” και άλλα πολλά που άμα ψάξετε θα βρείτε.

Θα μου πεις όμως με τα μπλουζάκια αυτά θα μείνετε όλη μέρα στη παραλία ; Όχι φυσικά! Υπάρχουν και μαγιό για το bride team .

Νόμιζες τελειώσαμε εδώ; Όχι βέβαια διάβασε κι αυτό. Υπάρχουν γυαλιά ηλίου ακόμα και καπέλα για το bachelorette bride team !

Επίσης μπορείτε να βρείτε και κορδέλα που γράφει “bride to be”  για τη νυφούλα της παρέας.

Μπορείτε να μη της το πείτε και να της τα κάνετε έκπληξη. Είμαι σίγουρη πως θα τρελαθεί από τη χαρά της. Έτσι σου ‘δωσα λύση για το τι θα φορέσει όλο το bride team του bachelorette.

Να περάσετε σούπερ , να ξεφαντώσετε , να το χαρείτε και περιμένω να με κάνετε tag στις φωτογραφίες σας .

Facebook: marysmode.gr

Instagram: marysmode.gr

Για να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες μη ξεχάσετε να πάρετε αυτά εδώ:

Καλά στέφανα στη νυφούλα και στα δικά σας οι ελεύθερες!

Beach Style:Τι να φορέσω στη παραλία ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here